.

zeme

Hej,
Vi ber om ursäkt för vårt tal, det är av dessa skäl som vi söker en administratör för denna språkversion av detta lands webbplats.

Projektet Votesforyou - det bästa i det givna landet skapades i Tjeckien 2018, där det hade en enorm framgång, som fortsätter där än i dag. Vi har lagt till 30 länder, men jag är inte så duktig på alla språk och vi har inte kapacitet att lägga till artiklar, personer och webbplatsbesökares reaktioner på e-postmeddelanden eller kommentarer. Det är därför vi söker kollegor att arbeta med, gärna genom exempel (italienska – italienska versionen av votesforyou, spanska – spanska versionen av votesforyou, etc.) Administrationen är inte komplicerad.

Projektet tjänar på Google Ads-annonsering plus det gör det möjligt att lägga till SEO-artiklar och mer... Vår idé är att en person som är intresserad av en webbplats i sitt land kommer att köpa en domän, till exempel den italienska domänen votesforoyu.it, eller en annan av hans val... Och han kommer att sätta upp sitt webbhotell och vi kommer att ge honom 100% åtkomst, instruktioner och han kommer att bli den absoluta administratören av den italienska versionen av webbplatsen. Han kan tjäna pengar på sajten, Google Ads-annonsering och alla pengar går till honom. Han kan ändra designen etc. Vår enda begäran kommer att vara att han behåller planetjordikonen där vem som helst kan ta sig till ett annat land i votesforyou-projektet.

Och för vad?

Vi kommer överens om det belopp som den intresserade ska betala oss en gång. Och det är allt. Och då kommer du för alltid att äga till exempel den italienska versionen av "rösta för dig" och göra vad du vill med den. Rösta för dig har en stor framtid enligt vår mening, så ser du det där? Se det som en liten investering som ger dig tillbaka 100x.

Intresserad, vill vara en del av Rösta för dig? Vill du äga och hantera ditt lands version? Skriv, vi kommer definitivt överens. Saknas ditt land från Votesforyou? Inom 1 månad kommer vi att sätta upp det med den grundläggande ifyllningen av personligheten.


Jakub Hladík
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lägg till kommentar

Security code
Refresh

Senaste kommentarerna

 • Andromeda

  Louis
  I just could not go away your website prior to suggesting that I actually loved the usual information a person provide in your visitors? Is gonna be back continuously to check up on new posts Visit my ...

  Read more...

   
 • SUPER TOP 10

  Ardis
  My relatives all the time say that I am wasting my time here at web, except I know I am getting know-how all the time by reading such nice posts. Feel free to surf to my webpage; سالن زیبایی ...

  Read more...

   
 • Joacim Cans

  imgehay
  Oyoxus: [censored]://slkjfdf.net/ Aduhacu dzv.pixr.sv.votesforyou.com.lwu.zo [censored]://slkjfdf.net/

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  75d
  I WISHD MY GF LOOKS LIKE SHE...

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  L.S.
  God i love the sound of Norwegian, Swedish, Danish,Icelandic and Finnish. They sound like bird singing. And this opinion is coming from me who is a french speaker.

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  Tim
  Vilken härlig kvinna och framför allt m ä n n i s k a! Hurra! :)

  Read more...