.

Vi fortsätter att förhandla med företag om spännande donationer och priser till vinnarna i utbyte mot reklam.

Den 31 december kl. 23:59 avslutas omröstningen.
Prisutdelning och tillkännagivande den 15 januari.

Den här webbplatsen skapades för att mäta allmänhetens åsikter om vem internet tycker är bäst i ett visst land. Ingen jury, ingen inblandning, bara folkets åsikt om vem som har den största och mest lojala fanbasen.
Du kan rösta en gång på varje kandidat i varje kategori, en gång var 24:e timme. Du kan lägga till en kommentar efter att du har klickat. Klickandet övervakas av IP-adressen. Vinnaren enligt rösterna är bara den som ligger på första plats i rankingen. Kandidaternas ordning är från flest röster till minst röster.
Tävlingen är utan jury och utan begränsningar. Vissa resultat kan verka konstiga, men det är möjligt! Om personen i fråga till exempel har ett stort antal fans och delar länken på sin Facebooksida. Detta kan göra att det i undantagsfall handlar mer om vem som har flest fans i landet och vem som känner till tävlingen.  Vi påverkar inte tävlingen, vi gynnar ingen! Tack för din förståelse. Rösta rättvist!
Villkor för de tävlande
    - Deltagarna måste vara från det land som de är medborgare i, eller minst en förälder måste vara medborgare i det landet.
    - En kandidat kan vara med i mer än en kategori, men bara om han/hon verkligen är framstående och aktiv i branschen (detta gäller särskilt kategorierna sångare, skådespelerska osv.).
    - Maximalt 20 foton kan läggas till av en konstnär
Vi förbehåller oss rätten att ändra kategorier för deltagare som är mer lämpade för en kategori, men inte för beröringspunkter, för att bevara relevansen för hela tävlingen, till exempel när det finns en konflikt med många avvikande röster för personen eller personen i fråga i en viss kategori, vilket kan skada trovärdigheten för hela tävlingen.

Lägg till kommentar

Security code
Refresh

Senaste kommentarerna

 • Andromeda

  Louis
  I just could not go away your website prior to suggesting that I actually loved the usual information a person provide in your visitors? Is gonna be back continuously to check up on new posts Visit my ...

  Read more...

   
 • SUPER TOP 10

  Ardis
  My relatives all the time say that I am wasting my time here at web, except I know I am getting know-how all the time by reading such nice posts. Feel free to surf to my webpage; سالن زیبایی ...

  Read more...

   
 • Joacim Cans

  imgehay
  Oyoxus: [censored]://slkjfdf.net/ Aduhacu dzv.pixr.sv.votesforyou.com.lwu.zo [censored]://slkjfdf.net/

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  75d
  I WISHD MY GF LOOKS LIKE SHE...

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  L.S.
  God i love the sound of Norwegian, Swedish, Danish,Icelandic and Finnish. They sound like bird singing. And this opinion is coming from me who is a french speaker.

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  Tim
  Vilken härlig kvinna och framför allt m ä n n i s k a! Hurra! :)

  Read more...