.

rus vlajka

Ryska armén en av de starkaste i världen! Så presenterade sig den ryska armén innan den invaderade Ukraina och utlöste ett blodigt krig, som i deras land inte fick kallas ett krig, utan en speciell operation. Jag skrattar, på samma sätt som den ryska armén uppenbarade sig för världen. Som en av de mest patetiska, svagaste arméerna i världen, bara skrattretande. Och inte att det bara är soldaterna själva som är skyldiga, utan snarare det absolut inkompetenta ledarskapet och till och med Putin, med försvarsministern Soygu, som ständigt blandade sig utan att ha någon krigserfarenhet eller militärskolor.

Den ryska armén har fullständigt förlöjligat sig själv, kastat bort sin ära och det rykte den hade, och nu vet hela världen att det bara är värt att spotta och skratta åt. Från den aktuella rapporten fick världen veta om den ryska armén:
– De skjuter oskyldiga civila, bara sådär
– De torterar civila, binder deras händer bakom ryggen, skar i ett fall av deras pung och sköt honom sedan i huvudet
– Stjärnan i den ryska armén var också en rysk kannibal som istället för att sitta i fängelse skickades i krig, tillsammans med många andra fångar, som lovades att deras straff skulle hävas om de varade i mer än 6 månader.
– De våldtar kvinnor, men även pensionerade kvinnor, tyvärr även barn, djur
– De bombar civila skolor, dagis, sjukhus och kyrkor fulla av civila
– Putin hedrar de största utstötta, sedan mördarna
– Istället för att ta avstånd från dessa grymheter erkänner Ryssland dem, skryter till och med om dem med meningar som "Låt dem frukta oss."
– Enligt register har ryska soldater inte tillräckligt med mat, vatten, kläder, utrustning osv
– Ryska soldater stjäl och får stulna föremål hemskickade med tåg
– Många av dem vill inte ens slåss, de ser det omoraliska i kriget
– Korruptionen i den ryska armén gjorde att mycket tung utrustning blev rånad på sköldar osv.
– Ryska stridsvagnar visade sig vara de svagaste och mest sårbara i världen. Ett skott är allt som krävs och hela tanken exploderar, tornet flyger av. Avgifterna ligger meningslöst under besättningen, inte i locket bakom det.

Så den ryska armén presenterade sig: Ett okoordinerat, hungrigt gäng utan vapen, mat eller dryck, som våldtar kvinnor, barn och mormödrar. De stjäl och det de inte stjäl slår de sönder. Och sedan när de riktiga soldaterna kommer springer de fega iväg. Och det värsta av det värsta kommer presidenten själv att belöna. För att ha dödat civila, stjäla annan elakhet. Är detta den starkaste armén i världen? Att skratta och komma nära.

Lägg till kommentar

Security code
Refresh

Senaste kommentarerna

 • Andromeda

  Louis
  I just could not go away your website prior to suggesting that I actually loved the usual information a person provide in your visitors? Is gonna be back continuously to check up on new posts Visit my ...

  Read more...

   
 • SUPER TOP 10

  Ardis
  My relatives all the time say that I am wasting my time here at web, except I know I am getting know-how all the time by reading such nice posts. Feel free to surf to my webpage; سالن زیبایی ...

  Read more...

   
 • Joacim Cans

  imgehay
  Oyoxus: [censored]://slkjfdf.net/ Aduhacu dzv.pixr.sv.votesforyou.com.lwu.zo [censored]://slkjfdf.net/

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  75d
  I WISHD MY GF LOOKS LIKE SHE...

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  L.S.
  God i love the sound of Norwegian, Swedish, Danish,Icelandic and Finnish. They sound like bird singing. And this opinion is coming from me who is a french speaker.

  Read more...

   
 • Sofia Helin

  Tim
  Vilken härlig kvinna och framför allt m ä n n i s k a! Hurra! :)

  Read more...